Devify

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Email marketing

υπηρεσία email marketing

Υψηλότερα ποσοστά μετατροπών

Με την χρήση της προηγμένης τμηματοποίησης, στοχεύουμε τον κατάλληλο χρήστη με το σωστό μήνυμα, την κατάλληλη στιγμή.  Οι εξατομικευμένες καμπάνιες email ενεργοποιούνται ανάλογα με τις ενέργειες που κάνουν οι χρήστες και αυτό οδηγεί σε περισσότερες πωλήσεις.

Αύξηση επαναλαμβανόμενων πωλήσεων

Όταν η απόκτηση ενός νέου πελάτη κοστίζει 7 φορές περισσότερο από τη διατήρηση των υπαρχόντων πελατών, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη η σημασία της διατήρησης των πελατών. Στοχεύουμε σε πελάτες που αγόρασαν για πρώτη φορά, προωθώντας τους σχετικά προϊόντα ή ειδικές προσφορές, για να τους ενθαρρύνουμε να αγοράσουν ξανά.

Μεγιστοποίηση αξίας διαφημιστικών ενεργειών

Είναι σημαντικό οι επισκέπτες που έρχονται στην ιστοσελίδα σας από τα διαφημιστικά κανάλια, να μην φεύγουν χωρίς να κάνουν κάποια ενέργεια. Εδώ έρχεται το email marketing. Ενθαρύνουμε τους επισκέπτες να εγγραφούν στο newsletter και να κερδίσουν εκπτώσεις ή προσφορές για να κάνουν την πρώτη τους αγορά.

Email Marketing από τους ειδικούς

Στην Devify, δημιουργούμε ισχυρές καμπάνιες email marketing και αυτοματισμούς, που αυξάνουν τις μετατροπές και ενισχύουν την μακροχρόνια αφοσίωση των πελατών σας.  Οι καμπάνιες email marketing που δημιουργούμε, είναι πλήρως προσαρμοσμένες στο κοινό σας και καθοδηγούνται από τις ενέργειες τους. Χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας, για να φέρνουμε αποτελέσματα για την επιχείρησης σας – πιο γρήγορα.

Υπηρεσίες που παρέχουμε

υπηρεσίες email marketing

Η διαδικασία μας στο Email Marketing

Αυτός είναι ο τρόπος που εργαζόμαστε στο Email Marketing. Ωστόσο, οι διαδικασίες μπορεί να ποικίλλουν και να προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Προετοιμασία & Συλλογή πληροφοριών

Πριν ξεκινήσουμε, στόχος μας είναι να μάθουμε για την επιχείρησή σας. Ελέγχουμε την ιστοσελίδα σας, την απόδοση της και τους ανταγωνιστές σας. Αφού ερευνήσουμε κάθε πτυχή, σχεδιάζουμε την στρατηγική που θα φέρει πραγματική αξία στην επιχείρηση και στους πελάτες σας.

Αύξηση της λίστας συνδρομητών

Αξιολογούμε την ιστοσελίδα σας και τοποθετούμε τις φόρμες εγγραφής σε σημεία που θα έχουν την καλύτερη απόδοση. Επίσης βεβαιωνόμαστε ότι όλα είναι συμβατά με το GDPR.

Δημιουργία και σχεδιασμός καμπάνιας

Δημιουργούμε όμορφες καμπάνιες email marketing που δουλεύουν τέλεια σε κάθε συσκευή και τραβούν την προσοχή. Φροντίζουμε για όλα συμπεριλαμβανομένων του περιεχομένου, του θέματος και την διαχείριση των δεδομένων. Τα email που δημιουργούμε επικεντρώνονται στο να επιστρέψει ο χρήστης και να κάνει αγορά και στο να ενδυναμώσουν το brand σας.

Παρακολούθηση και μέτρηση αποτελεσμάτων

Η παρακολούθηση των αποτελεσμάτων είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για email Marketing. Χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαμε να δούμε την επίδραση που έχουν οι καμπάνιες και να κάνουμε βελτιστοποιήσεις. Η στρατηγική μας προσαρμόζεται ανάλογα με τα δεδομένα που λαμβάνουμε για να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Αν χρειαστεί διενεργουμε split tests Για να δούμε τι δουλεύει καλύτερα.

Automated emails

Τα αυτοματοποιημενα email ενεργοποιούνται από ενέργειες που κάνουν οι χρήστες. Για παράδειγμα το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας ενεργοποιείται όταν γίνεται μια αγορά ή το email εγκατάλειψης καλαθιού ενεργοποιείται όταν ένας χρήστης εγκαταλείπει το καλάθι χωρίς να ολοκληρώσει την αγορά.

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις
για την υπηρεσία Email Marketing

Γενικά, ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για τη κατασκευή μιας ιστοσελίδας μπορεί να κυμαίνεται από μερικές εβδομάδες έως μερικούς μήνες, ανάλογα με την πολυπλοκότητα του έργου. Είναι σημαντικό να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας, ώστε να ορίσουμε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Το Elementor είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και αξιόπιστα εργαλεία που είναι διαθέσιμα στην αγορά και χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων. Πολύ σημαντικό είναι ότι με το Elementor, μπορείτε να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας με μεγάλη ευκολία. Μπορείτε να προσθέτετε, τροποποιείτε και διαγράφετε ενότητες, κείμενο, εικόνες, βίντεο, φόρμες επικοινωνίας, κουμπιά και πολλά άλλα στοιχεία της ιστοσελίδας σας. Οι αλλαγές που κάνετε στο περιεχόμενο αντανακλώνται αμέσως στην προεπισκόπηση της ιστοσελίδας και μπορείτε να δείτε αμέσως το αποτέλεσμα των αλλαγών σας.

Μέσω της πλατφόρμας Google Analytics θα μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικές αναφορές για τον αριθμό των επισκεπτών, τις σελίδες που επισκέπτονται, τη διάρκεια της επίσκεψης, τον τρόπο με τον οποίο βρήκαν την ιστοσελίδα (π.χ. αναζήτηση, αναφορές από άλλες ιστοσελίδες) και πολλά άλλα

Δείτε άλλες υπηρεσίες μας

Ανακαλύψτε κορυφαίες λύσεις στο email marketing

Επικοινωνήστε με την ομάδα της Devify, και πείτε μας τις επιχειρηματικές προκλήσεις σας.

— βελτιστοποιηση ταχυτητας φορτωσης wordpress —

Θέλεις ταχύτερο
WordPress site;