Φάρμα Σαρίδη

farma saridi case study

Υλοποίηση

Η κατασκευή του eshop Φάρμα Σαρίδη βασίστηκε σε ένα μοναδικό σχεδιασμό που επέλεξε ο πελάτης. Χρησιμοποιήσαμε τη δύναμη του WordPress και του προσθέτου Elementor Pro Builder για να δημιουργήσουμε αυτήν την όμορφη ιστοσελίδα. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τόσο η λειτουργικότητα όσο και η εμφάνιση του e-shop έχουν σχεδιαστεί με προσοχή, προσφέροντας ένα ευχάριστο και εύκολο περιβάλλον περιήγησης στους διαδικτυακούς χρήστες και πελάτες.

Woocommerce

Η οικογένεια Σαρίδη, χωρίς προηγούμενη εμπειρία στο e-commerce, ήθελε εύκολη διαχείριση και έλεγχο του ηλεκτρονικού καταστήματος της.  Για εύκολη διαχείριση των προϊόντων, των παραγγελιών και των πελατών, χρησιμοποιήσαμε το δημοφιλές πρόσθετο Woocommerce.

Τρόποι αποστολής και πληρωμής

Στο farmasaridi.gr, προσφέρουμε ευέλικτους τρόπους αποστολής και πληρωμής για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών. Οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν τα προϊόντα τους είτε από το κατάστημα είτε μέσω courier. Επίσης, δίνουμε τη δυνατότητα πληρωμής με κάρτα, αντικαταβολής ή ακόμη και πληρωμή στο κατάστημα για να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη.

Marketing & Tracking

Για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική προώθηση του κρεωπολείου έχουμε ενσωματώσει τις πιο σύγχρονες τεχνικές. Έχουμε διασυνδέσει το e-shop με την υπηρεσία email marketing της Mailchimp, ενώ χρησιμοποιούμε το Google Analytics 4, Google Ads Remarketing, Google Analytics 4 Enhanced Ecommerce, και το Facebook Tracking Pixel για την παρακολούθηση και τη βελτιστοποίηση της επίδοσης του e-shop.

Βελτιστοποίηση ταχύτητας

Για να επιτύχουμε την μέγιστη δυνατή φόρτωση της ιστοσελίδας, χρησιμοποιήσαμε το εξαιρετικά αποτελεσματικό WP Rocket plugin. Οι διαδικασίες που ακολουθήσαμε: 1. Εφαρμόσαμε lazy load στις εικόνες για να εξασφαλίσουμε ότι οι χρήστες βλέπουν το περιεχόμενο χωρίς καθυστέρηση. 2. Εφαρμόσαμε ελαχιστοποίηση των CSS και JavaScript αρχείων, για μείωση του χρόνου φόρτωσης. 3. Συμπιέσαμε τις εικόνες και τις μετατρέψαμε σε μορφή Webp για μείωση του μεγέθους των αρχείων, παρέχοντας παράλληλα υψηλή ποιότητα εικόνας. Η συνολική απόδοση του eshop βελτιώθηκε δραστικά, ενώ η ευχρηστία και η ικανοποίηση των πελατών αυξήθηκαν, κάνοντας το eshop πιο ανταγωνιστικό στον δυναμικό κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Δείτε επίσης

— βελτιστοποιηση ταχυτητας φορτωσης wordpress —

Θέλεις ταχύτερο
WordPress site;