Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων – Πως να επιλέξω την κατάλληλη;

Ως εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, έχουμε συγκεντρώσει τα 5 κορυφαία πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε και να εξετάσετε κατά την επιλογή της κατάλληλης εταιρείας σχεδιασμού ιστοσελίδων για το έργο της ιστοσελίδας σας.
Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων – Πως να επιλέξω την κατάλληλη;

Χρειάζεστε λοιπόν μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων για μια καινούρια ιστοσελίδα, για επανασχεδιασμό της υπάρχουσας ή για ένα απλό landing page. Οτιδήποτε και αν χρειάζεστε, είναι σημαντικό να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδας που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ως εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, έχουμε συγκεντρώσει τα 5 κορυφαία πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε και να εξετάσετε κατά την επιλογή της κατάλληλης εταιρείας σχεδιασμού ιστοσελίδων για το έργο της ιστοσελίδας σας.

#1 Σας προτείνει λύσεις η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων;

Μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημά σας και να προτείνουν μια λύση για την επίτευξη του τελικού σας στόχου; Μια σωστή εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, θα σας προτείνει μια λύση συγκεκριμένη για το πρόβλημά σας. Ένας καλός τρόπος για να το αξιολογήσετε είναι: Προσδιορίστε εάν η προτεινόμενη λύση τους αντιμετωπίζει πραγματικά το πρόβλημά σας.

# 2 Ποια είναι η προσέγγισή τους στο περιεχόμενο;

Προγραμματίζουν τη στρατηγική περιεχομένου πριν το σχεδιασμό; Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας είναι τελικά ο # 1 λόγος για τον οποίο ένας χρήστης επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας – είτε πρόκειται να αγοράσει ένα προϊόν, να μάθει περισσότερα για την εταιρεία σας, να επικοινωνήσει μαζί σας κ.λπ. Επομένως, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να παρουσιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε: Ο χρήστης μπορεί εύκολα να βρει τις πληροφορίες που χρειάζονται για να μετατρέψει. Εάν η εταιρεία που πραγματοποιεί τη κατασκευή της ιστοσελίδας σας δεν αναπτύξει στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου πριν , διατρέχετε τον κίνδυνο να καταλήξετε σε μια όμορφη ιστοσελίδα που δεν είναι λειτουργική για τους υποψήφιους πελάτες (και επομένως δεν πραγματοποιεί μετατροπή) Στην ιδανική περίπτωση, η ομάδα που επιλέγετε θα πρέπει να έχει μια αρμονική, πολύπλευρη προσέγγιση στο περιεχόμενο, την εμπειρία χρήστη, τη μετατροπή και το σχεδιασμό.

# 3 Παρέχει υποστήριξη SEO η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων;

Δεν είναι μυστικό ότι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας – καθορίζει πόσο συχνά βρίσκεται η ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google και πόσο ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης κατατάσσεται. Όταν επιλέγετε τον συνεργάτη ανάπτυξης της ιστοσελίδας σας, φροντίστε να ρωτήσετε ποια είναι η προσέγγισή τους στην προώθηση ιστοσελίδων με SEO, αλλά πώς μπορεί να βοηθήσει τη βελτίωση της κατάταξής σας. Στην ιδανική περίπτωση, ο συνεργάτης της εταιρείας που επιλέγετε θα πρέπει να ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές SEO, και να μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε υψηλόβαθμο περιεχόμενο ιστοσελίδας.

# 4 Πόσο εύκολη είναι η διαχείριση της ιστοσελίδας;

Προσφέρουν υπηρεσία για συνεχή συντήρηση της ιστοσελίδας; Οι ιστοσελίδες εξελίσσονται πάντα, είτε πρόκειται για την προσθήκη νέου και σχετικού περιεχομένου, τη βελτίωση της απόδοσης, την προσθήκη νέων λειτουργιών κ.ο.κ. Το πρόβλημα είναι, ποιος θα το κάνει; Θα το αναλάβετε εσείς; Κάποιος στην ομάδα σας; Ή κάποιος εκτός της εταιρείας σας; Όταν επιλέγετε την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδας, φροντίστε να ρωτήσετε ποιο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν και πώς διαχειρίζονται τη διαδικασία μετά την δημοσίευση της ιστοσελίδας. Ένας καλός συνεργάτης θα σας πει ότι περιλαμβάνει πάντα εκπαίδευση διαχείρισης της ιστοσελίδας, ώστε να είστε εξοπλισμένοι με τα εργαλεία για να ενημερώνετε μόνοι σας το περιεχόμενο. Εάν δεν έχετε την ικανότητα να το κάνετε εσωτερικά και θέλετε να είστε σίγουροι ότι έχετε τεχνική υποστήριξη website όταν προκύψουν προβλήματα, θα θέλετε έναν συνεργάτη που προσφέρει υπηρεσίες συνεχούς υποστήριξης.

# 5 Πώς είναι τα έργα τους;

Η σελίδα με τα έργα πιθανότατα θα είναι το πρώτο μέρος που θα κοιτάξετε όταν ψάχνετε την κατάλληλη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να πλοηγηθείτε εάν δεν ξέρετε τι να ψάξετε καθώς παίρνετε την απόφασή σας. Καθώς εξετάζετε τα έργα, λάβετε υπόψη τα παρακάτω για να προσδιορίσετε εάν η εργασία τους ταιριάζει με αυτό που ψάχνετε:

● Πολλές εταιρείες ειδικεύονται σε συγκεκριμένους κλάδους και είναι φυσικό να συμβαίνει αυτό. Βεβαιωθείτε ότι έχουν εμπειρία τόσο στον κλάδο σας όσο και σε μερικούς άλλους. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν στρατηγικές και διδάγματα από άλλους κλάδους που μπορούν να βελτιώσουν τη στρατηγική της ιστοσελίδας σας.
● Οι ιστοσελίδες που έχουν κατασκευάσει είναι ενημερωμένες με τις πιο πρόσφατες εμπειρίες UX; Σε γενικές γραμμές, η εργασία τους φαίνεται πρόσφατη και συμβαδίζει με άλλες ιστοσελίδες που έχετε επισκεφτεί; Ή μοιάζει να έχουν κολλήσει στις αρχές της δεκαετίας του 2000; Επιλέξτε την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που παραμένει ενημερωμένη με τις τελευταίες τάσεις και λειτουργίες που προσφέρουν την βέλτιστη εμπειρία χρήστη.

Μοιραστείτε το άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Δείτε επίσης

— βελτιστοποιηση ταχυτητας φορτωσης wordpress —

Θέλεις ταχύτερο
WordPress site;